ALERGIM A

Denumire internationala: COMBINATII

Indicatii: Fiind un produs biologic cu rol in supresarea anticorpilor de tip IgE, Alergim A este recomandat in terapia sindroamelor alergice cauzate de acarianul Dermatophagoides pteronyssinus.

Se poate administra si in continuarea unui tratament de hipersensibilizare, in caz de insucces al acestuia.

Prezentare: Alergim A este un produs biologic cu activitate antialergica in sindroamele determinate de alergenele continute in structura acarianului

Dermatophagoides pteronyssinus; el este preparat din gamaglobuline umane specifice, obtinute din plasma umana individual controlata din punct de vedere al AgHBs, Ac anti HCV, Ac anti HIV 1-2 si un extract total de Dermatophagoides pteronyssinus. Aspect: Lichid limpede, incolor sau usor galbui. Se livreaza in cutii cu 5 fiole de 1 ml , marcate prin stantare. Prezervant: Tiomersalat de sodiu 1/10 000.

Mod de administrare: Produsul se administreaza in injectii subcutanate; administrarea pe cale intravenoasa este interzisa. Se administreaza de 4 ori cate o fiola la interval de 10 zile si se continua cu cate o fiola la interval de o luna, timp de 12-18 luni. Se recomanda ca administrarea produsului sa se faca numai in unitati sanitare.

Contraindicatii: Nu se recomanda administrarea Alergim A femeilor in timpul sarcinii si in perioada de alaptare.

Reactii adverse: Uneori poate aparea o usoara reactie la locul inocularii, fapt ce nu va impiedica continuarea tratamentului.

Conditii de pastrare: Se pastreaza la temperatura de +5 3 grade Celsius. Termen de valabilitate: 2 ani.

Producator: Institutul Cantacuzino


Nu ne asumam raspunderea pentru corectitudinea prospectului pentru medicamentul ALERGIM A.
Pentru o informare corecta sau in caz de dubiu, consultati medicul sau farmacistul.